Zapiekanka z pieczarkami
Skład surowców :
Mąka pszenna, woda, pieczarki, wyrób seropodobny, cebula, olej roślinny, drożdże, sól, cukier, przyprawy, skrobia kukurydziana modyfikowana, propionian wapnia, aromat grzybowy, węglan wapnia, mąka sojowa, emulgator E 472e, polepszacz mąki E300
Przechowywanie:
Przechowywać w temp nie wyższej niż -18°C.
Rozmrożony produkt nie może być zamrożony ponownie.
Spożyć do 24h po rozmrożeniu.
Przygotowanie:
Rozmrożoną zapiekankę opiekamy w piecyku w temp. 220°C przez 5-7 min do roztopienia sera.
Długość: | Masa sztuki: | Sztuk w kartonie: | Kartonów na palecie: | Termin przydatności: |
26cm | 160g | 30 | 44 | 12 miesięcy od daty produkcji |
30cm | 200g | 20 | 44 | 12 miesięcy od daty produkcji |
36cm | 300g | 20 | 44 | 12 miesięcy od daty produkcji |