pozostałe

Aromatyczna , płaska o okrągłym kształcie bułka pszenna przeznaczona do tak wszechobecnego aktualnie kebaba. Produkcja oparta na tradycyjnej, dwufazowej metodzie fermentacji powoduje, że pieczywo to po zapieczeniu w grilu kontaktowym uzyskuje chrupiącą, aromatyczną skórkę wspaniale korelującą z mięsem typu kebab oraz dodatkami takimi jak sałatki i sosy.
Chleb Turecki
Mąka pszenna, woda,, drożdże, sól, cukier, sezam, czarnuszka, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator E472e…
więcej….
Tortilla
Składniki: mąka pszenna 66%, woda, olej palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; cukier, gluten pszenny, sól…
więcej…
Kebab
Mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, środek do przetwarzania mąki E300
więcej….
Hot-Dog Francuski
Mąka pszenna, woda, drożdże, sól jodowana, słód pszenny, olej rzepakowy, zagęszczacz E412, emulgator E472e
więcej…
BUŁKA TRÓJKĄT
Mąka pszenna, woda, drożdże, polepszacz do pieczywa [cukier, emulgator: E472e…
więcej…
pozostałe
