Brioche

Skład surowców :
Mąka pszenna, woda, mleko odtłuszczone w proszku, cukier, masło, drożdże, olej rzepakowy, sól, serwatka, cukier puder, białko roślinne: grochowe i ziemniaczane, olej słonecznikowy, dekstroza, maltodextryna, emulgator E481, barwnik E170, środek do przetwarzania mąki E300.
Przechowywanie:
Przechowywać w temp nie wyższej niż -18°C.
Rozmrożony produkt nie może być zamrożony ponownie.
Spożyć do 48h po rozmrożeniu.
Przygotowanie:
Rozmrożoną bułkę opiekamy w piecyku w temp. 220°C
przez 1-1,5 min
Średnica: | Masa sztuki: | Sztuk w kartonie: | Kartonów na palecie: | Termin przydatności: |
125mm | 100g | 24 | 56 | 12 miesięcy od daty produkcji |
100mm | 70g | 30 | 56 | 12 miesięcy od daty produkcji |
108mm | 85g | 30 | 56 | 12 miesięcy od daty produkcji |
115mm | 90g | 30 | 56 | 12 miesięcy od daty produkcji |
Premium 125mm | 135g | 12 | 72 | 12 miesięcy od daty produkcji |
140mm | 120g | 20 | 56 | 12 miesięcy od daty produkcji |
