Brioche

Skład surowców :

Mąka pszenna, woda, mleko odtłuszczone w proszku, cukier, masło, drożdże, olej rzepakowy, sól, serwatka, cukier puder, białko roślinne: grochowe i ziemniaczane, olej słonecznikowy, dekstroza, maltodextryna, emulgator E481, barwnik E170, środek do przetwarzania mąki E300.

Przechowywanie:

Przechowywać w temp nie wyższej niż -18°C.
Rozmrożony produkt nie może być zamrożony ponownie.
Spożyć do 48h po rozmrożeniu.

Przygotowanie:

Rozmrożoną bułkę opiekamy w piecyku w temp. 220°C
przez 1-1,5 min

Średnica: Masa sztuki: Sztuk w kartonie: Kartonów na palecie: Termin przydatności:
125mm 100g 24 56 12 miesięcy od daty produkcji
100mm 70g 30 56 12 miesięcy od daty produkcji
108mm 85g 30 56 12 miesięcy od daty produkcji
115mm 90g 30 56 12 miesięcy od daty produkcji
Premium 125mm 135g 12 72 12 miesięcy od daty produkcji
140mm 120g 20 56 12 miesięcy od daty produkcji