Zapiekanka z salami 

Skład surowców :

Mąka pszenna, woda, wyrób seropodobny, salami, cebula, olej roślinny, drożdże, sól, skrobia kukurydziana modyfikowana, propionian wapnia, cukier, przyprawy, proszek pomidorowy, skrobia modyfikowana E1414, mieszanka suszonych warzyw, wzmacniacz smaku E621, tłuszcz w proszku, substancja zagęszczająca E401, węglan wapnia, mąka sojowa, emulgator E472e, polepszacz mąki E300

Przechowywanie:

Przechowywać w temp nie wyższej niż -18°C.
Rozmrożony produkt nie może być zamrożony ponownie.
Spożyć do 24h po rozmrożeniu.

Przygotowanie:

Rozmrożoną zapiekankę opiekamy w piecyku w temp. 220°C przez 5-7 min do roztopienia sera.

Długość:

Masa sztuki: Sztuk w kartonie: Kartonów na palecie: Termin przydatności:
30cm 200g 20 44 12 miesięcy od daty produkcji