Bułki Typu Soft
HAMBURGER, DUO BURGER, HOT-DOG
Bułki do hamburgerów posypane sezamem mają obecnie szerokie zastosowanie w prężnie rozwijającym się modelu konsumpcji typu fast-food. Jest to podstawowe pieczywo w branży gastronomicznej. Zastosowanie specjalnej technologii powoduje, że bułka po rozmrożeniu nie zmienia swych pierwotnych właściwości i po podgrzaniu utrzymuje naturalną kruchość i delikatność, brązowozłoty kolor skórki, a także regularny biały miękisz. Bułki wspaniale smakują z kotletami mięsnymi i rybnymi, serami, z dodatkiem sałatek warzywnych, a w celu podkreślenia kompozycji smakowych wskazane jest użycie do nich sosów smakowych.
Bułki do hamburgerów
Mąka pszenna, woda, cukier, olej rzepakowy, drożdże, ziarno sezamu, sól, środek do przetwarzania mąki E300
więcej…
Bułki do hot-dogów
Mąka pszenna, woda, cukier, olej roślinny, drożdże, sól, przeciwutleniacz E300, glukoza
więcej…