Red Burger
Skład surowców :
Mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, ziarno sezamu, białko roślinne: grochowe i ziemniaczane, olej słonecznikowy, dekstroza, maltodextryna, sól, cukier, skrobia modyfikowana, skrobia natywna pszenna, serwatka w proszku (mleko), emulgatory (mono i diglicerydydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mlekowym, mono i diglicerydy kwasów tłuszczowych, stearoilomleczan sodu, gluten pszenny, substancja spulchniająca (difosforany, węglan sodu), substancja zagęszczająca (karboksymetyloceluloza, guma guar, guma ksantanowa), aromat, barwniki (tlenki i wodorotlenki żelaza, karminy), enzymy(pszenica), środek do przetwarzania mąki E300.
Przechowywanie:
Przechowywać w temp nie wyższej niż -18°C.
Rozmrożony produkt nie może być zamrożony ponownie.
Spożyć do 48h po rozmrożeniu.
Przygotowanie:
Rozmrożoną bułkę opiekamy w piecyku w temp. 220°C
przez 1-1,5 min