pozostałe

Aromatyczna , płaska o okrągłym kształcie bułka pszenna przeznaczona do tak wszechobecnego aktualnie kebaba. Produkcja oparta na tradycyjnej, dwufazowej metodzie fermentacji powoduje, że pieczywo to po zapieczeniu w grilu kontaktowym uzyskuje chrupiącą, aromatyczną skórkę wspaniale korelującą z mięsem typu kebab oraz dodatkami takimi jak sałatki i sosy.

L-Kebab

Mąka pszenna, woda, drożdże, sól jodowana, słód pszenny, olej rzepakowy, zagęszczacz E412, emulgator E472e

więcej…

Chleb Turecki

Mąka pszenna, woda,, drożdże, sól, cukier, sezam, czarnuszka, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator E472e…

więcej….

Kebab

Mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, środek do przetwarzania mąki E300

więcej….

SASZETKA PROSTOKĄTNA

Składniki: mąka  pszenna,  woda, mleko w proszku, olej rzepakowy, cukier, drożdże, glukoza, lecytyna, sól

więcej…

Chleb rustykalny

mąka  pszenna,  woda, drożdże, sól, cukier,ziarno sezamu, czarnuszka, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator E472e, stabilizatory (E450, E341, E412)…

więcej…

pozostałe

Aromatyczna , płaska o okrągłym kształcie bułka pszenna przeznaczona do tak wszechobecnego aktualnie kebaba. Produkcja oparta na tradycyjnej, dwufazowej metodzie fermentacji powoduje, że pieczywo to po zapieczeniu w grilu kontaktowym uzyskuje chrupiącą, aromatyczną skórkę wspaniale korelującą z mięsem typu kebab oraz dodatkami takimi jak sałatki i sosy.

Kebab

więcej…

L-Kebab

więcej…

SASZETKA PROSTOKĄTNA

więcej…

Chleb Turecki 

więcej….

CHLEB RUSTYKALNY

więcej…