pozostałe
Aromatyczna , płaska o okrągłym kształcie bułka pszenna przeznaczona do tak wszechobecnego aktualnie kebaba. Produkcja oparta na tradycyjnej, dwufazowej metodzie fermentacji powoduje, że pieczywo to po zapieczeniu w grilu kontaktowym uzyskuje chrupiącą, aromatyczną skórkę wspaniale korelującą z mięsem typu kebab oraz dodatkami takimi jak sałatki i sosy.
L-Kebab
Mąka pszenna, woda, drożdże, sól jodowana, słód pszenny, olej rzepakowy, zagęszczacz E412, emulgator E472e
więcej…
Chleb Turecki
Mąka pszenna, woda,, drożdże, sól, cukier, sezam, czarnuszka, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator E472e…
więcej….
Kebab
Mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, środek do przetwarzania mąki E300
więcej….
SASZETKA PROSTOKĄTNA
Składniki: mąka pszenna, woda, mleko w proszku, olej rzepakowy, cukier, drożdże, glukoza, lecytyna, sól
więcej…
Chleb rustykalny
mąka pszenna, woda, drożdże, sól, cukier,ziarno sezamu, czarnuszka, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator E472e, stabilizatory (E450, E341, E412)…
więcej…