MIX kolorowych burgerów – produkowane na zamówienie w różnych wielkościach

Skład surowców :

Skład surowcowy black burgera:

Mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, ziarno sezamu, barwnik E153, białko roślinne: grochowe i ziemniaczane, olej słonecznikowy, dekstroza, maltodextryna, sól, cukier, środek do przetwarzania mąki E300

Skład surowcowy burak burgera:

Mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, ziarno sezamu, drożdże, burak mielony, koncentrat barszczu czerwonego, cukier, sól, białko roślinne: grochowe i ziemniaczane, olej słonecznikowy, dekstroza, maltodextryna, środek do przetwarzania mąki E300

Skład surowcowy szpinak burgera:

Mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, ziarno sezamu, drożdże, szpinak, cukier, sól, białko roślinne: grochowe i ziemniaczane, olej słonecznikowy, dekstroza, maltodextryna,  środek do przetwarzania mąki E300

Przechowywanie:

Przechowywać w temp nie wyższej niż -18°C.
Rozmrożony produkt nie może być zamrożony ponownie.
Spożyć do 72h po rozmrożeniu.

Przygotowanie:

Rozmrożoną bułkę opiekamy w piecyku w temp. 220°C
przez 1-1,5 min

Burgery produkowane na zamówienie w różnych wielkościach od 85mm do 140mm