Zapiekanka z gyrosem
Skład surowców :
Mąka pszenna, woda, wyrób seropodobny, mięso drobiowe, majonez, jogurt naturalny, olej roślinny, drożdże, sól, skrobia kukurydziana modyfkowana, propionian wapnia, cukier, przyprawy, proszek pomidorowy, skrobia modyfikowana E1414, mieszanka suszonych warzyw, wzmacniacz smaku E621, tłuszcz w proszku, substancja zagęszczająca E401, węglan wapnia, mąka sojowa, emulgator E472e, polepszacz mąki E300
Przechowywanie:
Przechowywać w temp nie wyższej niż -18°C.
Rozmrożony produkt nie może być zamrożony ponownie.
Spożyć do 24h po rozmrożeniu.
Przygotowanie:
Rozmrożoną zapiekankę opiekamy w piecyku w temp. 220°C przez 5-7 min do roztopienia sera.
Długość: | Masa sztuki: | Sztuk w kartonie: | Kartonów na palecie: | Termin przydatności: |
30cm | 200g | 20 | 44 | 12 miesięcy od daty produkcji |