Zapiekanka z salami
Skład surowców :
Mąka pszenna, woda, wyrób seropodobny, salami, cebula, olej roślinny, drożdże, sól, skrobia kukurydziana modyfikowana, propionian wapnia, cukier, przyprawy, proszek pomidorowy, skrobia modyfikowana E1414, mieszanka suszonych warzyw, wzmacniacz smaku E621, tłuszcz w proszku, substancja zagęszczająca E401, węglan wapnia, mąka sojowa, emulgator E472e, polepszacz mąki E300
Przechowywanie:
Przechowywać w temp nie wyższej niż -18°C.
Rozmrożony produkt nie może być zamrożony ponownie.
Spożyć do 24h po rozmrożeniu.
Przygotowanie:
Rozmrożoną zapiekankę opiekamy w piecyku w temp. 220°C przez 5-7 min do roztopienia sera.
Długość: |
Masa sztuki: | Sztuk w kartonie: | Kartonów na palecie: | Termin przydatności: |
30cm | 200g | 20 | 44 | 12 miesięcy od daty produkcji |