Brioche

Skład surowców :

Mąka pszenna, woda, mleko odtłuszczone w proszku, cukier, masło, drożdże, olej rzepakowy, sól, serwatka, cukier puder, białko roślinne: grochowe i ziemniaczane, olej słonecznikowy, dekstroza, maltodextryna, emulgator E481, barwnik E170, środek do przetwarzania mąki E300.

Przechowywanie:

Przechowywać w temp nie wyższej niż -18°C.
Rozmrożony produkt nie może być zamrożony ponownie.
Spożyć do 72h po rozmrożeniu.

Przygotowanie:

Rozmrożoną bułkę opiekamy w piecyku w temp. 220°C
przez 1-1,5 min

Średnica: Masa sztuki: Sztuk w kartonie: Kartonów na palecie: Termin przydatności:
125mm 100g 24 56 12 miesięcy od daty produkcji

@RITPOL Spyrzyński Sp. jawna.