pozostałe

Aromatyczna , płaska o okrągłym kształcie bułka pszenna przeznaczona do tak wszechobecnego aktualnie kebaba. Produkcja oparta na tradycyjnej, dwufazowej metodzie fermentacji powoduje, że pieczywo to po zapieczeniu w grilu kontaktowym uzyskuje chrupiącą, aromatyczną skórkę wspaniale korelującą z mięsem typu kebab oraz dodatkami takimi jak sałatki i sosy.

Chleb Turecki

Mąka pszenna, woda,, drożdże, sól, cukier, sezam, czarnuszka, cukier gronowy, gluten pszenny, emulgator E472e…

więcej….

Tortilla

Składniki: mąka pszenna 66%, woda, olej palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; cukier, gluten pszenny, sól…

więcej…

Kebab

Mąka pszenna, woda, olej rzepakowy, drożdże, sól, środek do przetwarzania mąki E300

więcej….

Hot-Dog Francuski

Mąka pszenna, woda, drożdże, sól jodowana, słód pszenny, olej rzepakowy, zagęszczacz E412, emulgator E472e

więcej…

pozostałe

Aromatyczna , płaska o okrągłym kształcie bułka pszenna przeznaczona do tak wszechobecnego aktualnie kebaba. Produkcja oparta na tradycyjnej, dwufazowej metodzie fermentacji powoduje, że pieczywo to po zapieczeniu w grilu kontaktowym uzyskuje chrupiącą, aromatyczną skórkę wspaniale korelującą z mięsem typu kebab oraz dodatkami takimi jak sałatki i sosy.

Kebab

więcej…

Chleb Turecki 

więcej….

Tortilla

więcej…

Hot-Dog Francuski

więcej…

@RITPOL Spyrzyński Sp. jawna.