Seria Soft

Bułki do hamburgerów posypane sezamem mają obecnie szerokie zastosowanie w prężnie rozwijającym się modelu konsumpcji typu fast-food. Jest to podstawowe pieczywo w branży gastronomicznej. Zastosowanie specjalnej technologii powoduje, że bułka po rozmrożeniu nie zmienia swych pierwotnych właściwości i po podgrzaniu utrzymuje naturalną kruchość i delikatność, brązowozłoty kolor skórki, a także regularny biały miękisz. Bułki wspaniale smakują z kotletami mięsnymi i rybnymi, serami, z dodatkiem sałatek warzywnych, a w celu podkreślenia kompozycji smakowych wskazane jest użycie do nich sosów smakowych.

Bułki do hamburgerów

Mąka pszenna, woda, cukier, olej rzepakowy, drożdże, ziarno sezamu, sól,  środek do przetwarzania mąki E300

więcej…

Bułki do hot-dogów

Mąka pszenna, woda, cukier, olej roślinny, drożdże, sól, przeciwutleniacz E300, glukoza

więcej…

Double burger

Mąka pszenna, woda, cukier, olej rzepakowy, drożdże, ziarno sezamu, sól, środek do przetwarzania mąki E300

więcej…

Seria Soft

Bułki do hamburgerów posypane sezamem mają obecnie szerokie zastosowanie w prężnie rozwijającym się modelu konsumpcji typu fast-food. Jest to podstawowe pieczywo w branży gastronomicznej. Zastosowanie specjalnej technologii powoduje, że bułka po rozmrożeniu nie zmienia swych pierwotnych właściwości i po podgrzaniu utrzymuje naturalną kruchość i delikatność, brązowozłoty kolor skórki, a także regularny biały miękisz. Bułki wspaniale smakują z kotletami mięsnymi i rybnymi, serami, z dodatkiem sałatek warzywnych, a w celu podkreślenia kompozycji smakowych wskazane jest użycie do nich sosów smakowych.

Bułki do hamburgerów

więcej….

Double burger

więcej….

Bułki do hot-dogów

więcej…