Tortilla

Skład surowców :

Składniki: mąka pszenna 66%, woda, olej palmowy, substancja utrzymująca wilgoć: glicerol; cukier, gluten pszenny, sól, emulgator: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych; stabilizatory: E466, guma ksantanowa, guma guar; regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas jabłkowy; substancje konserwujące: sorbinian potasu, propionian wapnia; substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu; skrobia pszenna, środek do przetwarzania mąki: L cysteina. 

Przechowywanie:

Przechowywać w temp. pokojowej

Przygotowanie:

Placek tortilli opiekamy w grillu kontaktowym w temp. 200°C
przez 1-1,5min

Średnica: Masa sztuki: Sztuk w kartonie: Kartonów na palecie: Termin przydatności:
25cm 62g 144 60 6 miesięcy od daty produkcji
30cm 90g 144 40  6 miesięcy od daty produkcji

@RITPOL Spyrzyński Sp. jawna.